Werkplekbeheerder

Wat ga je doen?

Jij bent vastberaden om het inrichten, het beheren en onderhouden van de gebruikerswerkplekken te waarborgen ter ondersteuning van de huidige en toekomstige bedrijfsprocessen in binnen- en buitenland.


Als werkplekbeheerder is het jouw doel om IT mee te laten groeien met onze organisatie en te zorgen dat iedere medewerker zonder moeite aan het werk kan gaan en blijven. De werkplekbeheerder houdt zich met name bezig met het faciliteren, onderhouden en projectmatig verbeteren van werkprocessen en het bieden gebruikersondersteuning. Waar jij vooral energie van krijgt is het innoveren en ontwikkelen van werkplekken in de cloud.


Jij bent, samen met de andere werkplekbeheerder, verantwoordelijk voor alle werkplekken, zowel nationaal als internationaal. Je pakt projecten op die kunnen variëren van het opzetten van de nieuwe standaard voor een nieuw Quooker land, het uitrollen van nieuwe software of het implementeren van slimme verbeteringen. Daarnaast houd jij je bezig met het plaatsen van werkplekken en het ondersteunen van de helpdesk als 2e-lijn.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.


Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van Werkplekbeheerder IT valt onder de IT afdeling. Een schets van het IT team: een jong en gezellig team dat bestaat uit 2 helpdeskmedewerker, 1 werkplekbeheerder, 1 applicatiebeheerder, 3 systeembeheerders, 2 software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT team verder te laten groeien.Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?


 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van IT en ruime ervaring in Cloud Workspaces. 
 • Je hebt veel kennis en ervaring met IT, ervaring met het beheer van MS Endpoint manager (Intune), Android Enterprise, Kandji (Apple manager) en Windows 10.
 • Je bent resultaatgericht, krijgt energie van samenwerken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend
 • Je hebt ervaring als werkplekbeheerder. 

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur bij Quooker

Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.