Waterspecialist

Wat ga je doen?

Jij durft onafhankelijk te denken en bruist van de ideeën om de drinkwaterkwaliteit van onze producten verder te optimaliseren.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de Verenigde Arabische Emiraten, Hong Kong en Israël. Alles wat wij doen draait om de kwaliteit van water. Kokend, warm, koud, gekoeld, gefilterd en bruisend water. Het komt allemaal uit de kraan die alles kan. Hoogste tijd voor ons om op zoek te gaan naar een drinkwaterspecialist. Jij hebt de ambitie om alles te weten te komen over microbiologie, waterfiltratiesystemen, sensorisch onderzoek, drinkwaterregulering en de chemische interactie van materialen met water. Bij voorkeur neem je veel van deze kennis mee.


De expertise die je meeneemt of opdoet zet je in binnen onze R&D projecten. Als je de expertise zelf niet hebt neem je initiatief om die op te doen of de hulp in te schakelen van externen. Je ondersteunt teams om producten te ontwikkelen die de waterkwaliteit verder optimaliseren. Onder andere vanuit microbiologisch of sensorisch oogpunt. Ook breng je internationale drinkwateromstandigheden helder in kaart en zorg je dat producten voldoen aan lokale drinkwaternormeringen. 


Binnen Quooker ben de ultieme waterspecialist en speel je een belangrijke rol in de internationale groei. Je neemt kennis mee en krijgt de mogelijkheid om je verder bij ons te ontwikkelen Daarbij zet je ons kennisnetwerk in en breid je dat verder uit. We snappen ook wel dat we veel vragen, belangrijkste is dat het jouw ambitie is om onze kennisbron te zijn als het gaat om de kwaliteit van water. Je weet anderen te overtuigen vanuit de inhoud en door je persoonlijkheid. Ook aarzel je niet om gevraagd en ongevraagd advies te geven. Voor ons is dit een nieuwe rol, we gaan graag met jou in gesprek hoe jij hier invulling aan zou willen geven.  

Over jouw team

Het R&D team bestaat uit 35 collega's, engineers, projectleiders, test engineers en een team van engineers dat zich bezig houdt met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D director.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 350 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een HBO/ WO diploma 
  • Aantal jaren ervaring op het gebied van drinkwater
  • Je bent analytisch sterk en durft de vraag achter de vraag te stellen
  • Je bent flexibel, zelfstandig en proactief
  • Je bent goed in het documenteren en ordenen van kennis
  • Je hebt ambitie en wilt jezelf ontwikkelen
  • Je spreekt Nederlands

Solliciteren

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager bij Quooker


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.