Waterspecialist

Jouw functie

 Jij durft onafhankelijk te denken en bruist van de ideeën om de waterkwaliteit verder te optimaliseren. Wij groeien wereldwijd door innovatie en zien het als de kern van het succes van Quooker. Daarom zoeken wij een water specialist. Alles wat wij doen draait immers om water. Kokend, warm, koud, gekoeld, gefilterd en bruisend water. Het komt allemaal uit de kraan die alles kan.

 

Ons inziens heb je als water specialist affiniteit met microbiologie, waterfiltratiesystemen, sensorisch onderzoek, drinkwaterregulering en de chemische interactie van materialen met water. Je verzamelt en documenteert kennis en ontwikkelt je tot kennis eigenaar van drinkwater binnen Quooker. Mede daardoor kun je projectteams ondersteunen die werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Vanzelfsprekend analyseer je ook risico’s en kansen van het bestaande productportfolio.

 

Voor de product introductie in nieuwe landen breng je de lokale drinkwateromstandigheden in kaart en zorg je ervoor dat producten voldoen aan lokale drinkwaternormeringen. Het is onmiskenbaar jouw doel om vanuit jouw kennis Quooker producten te ontwikkelen en te produceren die de water kwaliteit zullen optimaliseren. 

 

Over jouw team

Het R&D team bestaat uit 12 R&D engineers, 2 projectleiders en een team van 5 engineers die zich bezig houden met electronics product development. Het team wordt aangestuurd door een R&D manager.

 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult leren in de praktijk en je word gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit, sociale activiteiten en een personeelskorting om zelf ook de Quooker producten aan te schaffen. 

Over jou

  • HBO/ WO diploma civiele techniek met specialisatie water manangement
  • Aantal jaren ervaring als drinkwater analist
  • Je krijgt energie van innovaties waarbij je zichtbaar invloed hebt op een product of de markt
  • Je wilt een bijdrage leveren aan een beter milieu
  • Je hebt ambitie en wilt jezelf ontwikkelen

Solliciteren

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager bij Quooker


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.