Test technician consumer products

Wat ga je doen?


Met jouw technische skills ben je vastberaden om de beste test- en validatie methodes te ontwikkelen voor onze productinnovaties.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israël. In de rol van test technician consumer products is het jouw doel om Research & Development mee te laten groeien met onze organisatie. Je zult je grotendeels richten op technische testen. Ons R&D team ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten of verbetert bestaande producten.


In de rol ben je eigenaar van het valideren van eisen of het onderzoek ernaar toe. Je zult een testomgeving bouwen die we in de toekomst blijven gebruiken. Je stelt een testplan op, bepaalt wat we zelf kunnen uitvoeren en wat we moeten uitbesteden op basis van haalbaarheidsoverwegingen. In de testomgeving wordt getest op natuurkundige aspecten, w.o. druk, debiet, temperatuur, kracht en slijtage en met chemische en biologische metingen. De nadruk ligt op mechanische, werktuigbouwkundige en automatiserende aspecten van het testen. Functionele testen worden ook door jou uitgevoerd of gefaciliteerd, denk aan metingen ten behoeve van certificering en Programma van Eisen van het ontwerp. Jij zult het test portfolio beheren.


Jouw analyses zijn scherp en goed doordacht en resulteren in een advies waar je ook oplossingen aandraagt voor een verbeterd ontwerp of product. Naast R&D collega’s werk je ook samen met onze kwaliteitsafdeling en onze specialisten (denk aan een waterspecialist en een approval engineer). Jouw ervaring zet je in om collega test engineers verder te ontwikkelen in hun vak en om de kwaliteit van testen op een hoger niveau te brengen.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.


Hoe ziet jouw team er uit?

Het R&D team bestaat uit 35 collega's, engineers, projectleiders, test engineers en een team van engineers dat zich bezig houdt met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D director.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO-diploma in de richting van Werktuigbouwkunde of een vergelijke richting
  • Kennis van testmethodes, meet- en regeltechniek, natuurkunde en een validatie (proces) 
  • Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Communicatief sterk, proactief en daadkrachtig


  Solliciteer!

  Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

  Isabel Salomons

  HR manager bij Quooker


  Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.