Test engineer electronics

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor te dat alle Quooker producten voldoen aan de gestelde eisen.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israel. In de rol van test engineer is het jouw doel om alle Quooker producten te laten voldoen aan de gestelde hardware en software eisen want zoals ieder jaar, introduceren we ook komend jaar weer nieuwe inventieve producten.


In de organisatie ben je verantwoordelijk voor het testen en het verifiëren van Quooker producten tijdens het ontwikkeltraject. Je zult elektronische schema’s en software testen voor-, tijdens- en na de ontwikkeling. Het is voor jou natuurlijk uitdagend om mee te denken in het opzetten van een standaard teststructuur voor nieuwe productontwikkelingen en verbeteringen aan de huidige Quooker producten. Testen kun je automatiseren met behulp van de door jouw ontworpen hard- en software. Om te bevestigen dat ontwerpkeuzes goed zijn gemaakt zul je testen uitdenken, (laten) bouwen en documenteren. Jouw expertise is heel waardevol bij het opstellen van specificaties en het wensen- en eisenpakket aan producten.


Regelmatig zul je ook deelnemen aan multidisciplinaire product ontwikkelteams van de R&D, de toolshop en technichal service.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?

Het team Electronics product development bestaat momenteel uit drie engineers embedded electronics, een test engineer, twee studenten, twee stagiaires en een manager.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • HTS opleiding of WO Electrotechniek
 • Ervaring met het testen van hardware en software
 • Affiniteit met embedded-systems
 • Je bent pragmatisch en kwaliteitsgericht
 • Je hebt plezier in het maken van electronische schema’s en PCB ontwerpen in Altium
 • Je bent goed in C, C++ of Python, je beheerst ook ISTQB Foundation level of hoger? Top!
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal


Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:
Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.