Test engineer electronics

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor te dat alle Quooker producten voldoen aan de gestelde eisen.Als Test Engineer Electonics ben je verantwoordelijk voor het testen en het verifiëren van Quooker producten tijdens het ontwikkeltraject.  Het is  uitdagend om mee te denken in de opzet van een standaard teststructuur voor nieuwe productontwikkelingen en verbeteringen aan de huidige Quooker producten. Testen kun je automatiseren met behulp van de door jouw ontworpen hard- en software. Om te bevestigen dat ontwerpkeuzes goed zijn gemaakt zul je testen uitdenken, (laten) bouwen en documenteren. Jouw expertise is waardevol bij het opstellen van specificaties in het  wensen- en eisenpakket van producten. Regelmatig ben je aanwezig bij multidisciplinaire product ontwikkelteams van R&D, de toolshop en technichal service.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. 
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn, waar je je thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Het team Electronics product development bestaat momenteel uit drie engineers embedded electronics, een test engineer, twee studenten, twee stagiaires en een manager.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • HTS opleiding of WO Electrotechniek.
 • Ervaring met het testen van hardware en software.
 • Affiniteit met embedded-systems.
 • Je bent pragmatisch en kwaliteitsgericht.
 • Je hebt plezier in het maken van electronische schema’s en PCB ontwerpen in Altium.
 • Je bent goed in C, C++ of Python, je beheerst ook ISTQB Foundation level of hoger? Top!
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:
Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.