Technisch medewerker service contact center

Jouw functie

Na een zorgvuldige inventarisatie ben jij met jouw technische kennis vastberaden de beste oplossing aan de klant te bieden.
Als Aftersales en Service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, voor zowel de consument als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Technische kennis of een technische (voor)opleiding is hierbij onmisbaar. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.


Over jouw team

Het service team is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 26 medewerkers. Naast de leidinggevende en een coördinator zijn er 13 buitendienst monteurs, 9 aftersales en service medewerkers en 3 technische medewerkers service. Daarnaast werken we samen met externe installateurs.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • MBO niveau met technisch inzicht, verkregen door opleiding/ ervaring of affiniteit.
  • Je bent gewend om telefonisch contact te hebben met particulieren en B2B, bij voorkeur binnen een technische organisatie. 
  • Je hebt ervaring in een (technisch) callcenter? Top!
  • Je bent oplossingsgericht en staat voor kwaliteit.
  • Je bent dienstverlenend, stressbestendig en flexibel ingesteld.
  • Je woont in regio Rotterdam.
  • Je bent fulltime beschikbaar.


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.