Technisch customer service medewerker

Jij maakt Quooker

- met jouw empathische en doortastende aanpak weet jij de beste oplossing aan de klant te bieden

- jij krijgt energie van een drukke omgeving en houdt van de hectiek in een service contact center

- Jij hebt klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en vind het belangrijk dat de klant snel maar goed geholpen wordtAls technisch customer service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, voor zowel de consument als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Technische kennis of een technische (voor)opleiding is hierbij een pre. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.


Benieuwd hoe een dag uit het leven van een technisch customer service medewerker bij Quooker er uitziet? Lees hier het verhaal van Peter; https://www.quooker.nl/verhaal-peter


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?

Het service team is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 37 medewerkers. Naast de leidinggevende zijn er 19 servicemonteurs, een coördinator service buitendienst, 14 technisch customer service medewerkers, een coördinator customer service en 1 coördinator technische service. Daarnaast werken we samen met externe installateurs.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan een nog grotere naamsbekendheid in Nederland en de andere landen waar we actief zijn of actief willen zijn. Jij bent de pro-actieve  en klantgerichte collega die de service mee laat groeien met onze organisatie. Wij zijn het bedrijf waar jij tot bloei komt. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkersWat verwachten wij van jou?

 • MBO niveau met technisch inzicht, verkregen door opleiding/ ervaring of affiniteit
 • Je bent gewend om telefonisch contact te hebben met particulieren en B2B, bij voorkeur binnen een technische organisatie
 • Je hebt ervaring in een (technisch) callcenter? Top!
 • Je bent oplossingsgericht en staat voor kwaliteit
 • Je bent dienstverlenend, stressbestendig en flexibel ingesteld
 • Je bent fulltime beschikbaar