Technisch aftersales en servicemedewerker

Wat ga je doen?

Na een zorgvuldige inventarisatie ben jij met jouw technische kennis vastberaden de beste oplossing aan de klant te bieden.In de rol van technisch aftersales en servicemedewerker is het jouw doel om de service mee te laten groeien met onze organisatie. Als technisch aftersales en service medewerker heb je direct contact met de eindgebruiker van een Quooker-product. Je biedt hoofdzakelijk telefonische ondersteuning, voor zowel de consument als je buitendienst collega’s. Je bent het eerste aanspreekpunt voor technische vragen met betrekking tot onderhoud of storingen. Technische kennis of een technische (voor)opleiding is hierbij onmisbaar. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van klantbezoeken voor onderhoud of reparaties. Mede door jouw serviceverlening scoren we hoog op klanttevredenheid.


Benieuwd hoe een dag uit het leven van een technisch medewerker contact center er bij Quooker er uitziet? Lees hier het verhaal van onze aftersales en servicemedewerker Peter; https://www.quooker.nl/verhaal-peter


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?


Het service team is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 30 medewerkers. Naast de leidinggevende zijn er 13 servicemonteurs, een coördinator service buitendienst, 14 technisch aftersales en service medewerkers en 1 coördinator technische service. Daarnaast werken we samen met externe installateurs.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • MBO niveau met technisch inzicht, verkregen door opleiding/ ervaring of affiniteit
 • Je bent gewend om telefonisch contact te hebben met particulieren en B2B, bij voorkeur binnen een technische organisatie
 • Je hebt ervaring in een (technisch) callcenter? Top!
 • Je bent oplossingsgericht en staat voor kwaliteit
 • Je bent dienstverlenend, stressbestendig en flexibel ingesteld
 • Je woont in regio Rotterdam
 • Je bent fulltime beschikbaar

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseurRecruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.