Supply chain planner

Wat ga je doen?

Je geniet van een regierol en voelt je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd productieproces.Jij zorgt ervoor dat de onderdelen voor het produceren van de Quooker op tijd zijn ingekocht en afgeleverd zodat iedereen kan rekenen op een gestroomlijnd productieproces. Natuurlijk zijn er continu verrassingen en soms zelfs bedreigingen in het proces. Denk bijvoorbeeld aan productieproblemen van een leverancier in Europa of Azië. Samen zoek je dan naar een oplossing waarin je jouw doel blijft nastreven en de relatie goed blijft.


Jouw Supply Chain collega’s willen natuurlijk altijd met je meedenken. Toch wordt het team bij voorkeur verrast door je zelfstandigheid, je lef en je ondernemerschap om uitdagingen zelf op te lossen. Belangrijk, in een groeiende organisatie waar gemiddeld 7.000 kranen per week geproduceerd worden.

Over jouw team

Het supply chain team is een jong en gedreven team van zeven collega’s waarbij de verdeling bestaat uit één administratief medewerker, vier supply chain planners, één projectleider een manager supply chain.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. 
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 400 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent gewend aan operationele uitdagingen in een groeiende organisatie.
 • Je werkt zelfstandig, trekt verantwoordelijkheid naar je toe en durft beslissingen te nemen. Kortom jij bent de regisseur van het proces.
 • Je verplaatst je gemakkelijk in de situatie van de leverancier en interne stakeholder(s) en anticipeert zodat je je doel bereikt.
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels omdat je contact hebt met nationale en internationale leveranciers.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker

Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.