Supplier Quality Engineer

Jij maakt Quooker

Als  Supplier Quality Engineer richt je je op het kwaliteitsniveau van de huidige Quooker producten en de leveranciers.In de rol van Supplier Quality Engineer richt je je op het kwaliteitsniveau van de huidige Quooker producten en de leveranciers. Je zult gemiddeld vier keer per jaar een leverancier in Azië bezoeken en je houdt dagelijks contact als dat nodig is. Vanwege het tijdsverschil zul je 's morgens contact hebben met leveranciers en daarna zul je je richten op het uitwerken van afspraken die zijn gemaakt.


Als Supplier Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsrapportages uit de fabriek en de inkomende goederen inspectie. Samen met de Quality Engineer in de fabriek breng je in kaart wanneer iets niet voldoet aan de gewenste kwaliteit in het productieproces. Op deze manier krijg je inzicht en kun je op een inhoudelijke manier feedback geven aan de leverancier. Het is jouw doel om samen te bouwen aan een hoger kwaliteitsniveau.


De leverancier krijgt een eerlijke kans om zaken te veranderen of te verbeteren zodat hij kan blijven samenwerken met Quooker. In dit optimalisatieproces heb jij een hoofdrol en zul je continu communiceren met leveranciers en Quooker collega’s over wat er goed gaat en wat er nog beter kan.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn, waar je je thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Het team Supplier Quality Engineering is een hecht en stabiel team met veel ervaring. Het bestaat momenteel uit een teamleider, een Quality assurance engineer en twee Quality control medewerkers. We zijn bezig om het team uit te breiden.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt kennis, ervaring of affiniteit met techniek.
 • Je bent communicatief zodat je een relatie kunt opbouwen.
 • Je bent analytisch en nieuwsgierig zodat je tot de kern van een probleem komt.
 • Nederlandse- en Engels taal beheers je goed in woord en geschrift.
 • Reizen naar leveranciers geeft je energie en zie je als een bonus. 

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.