Storingsmonteur mechatronica

Wat ga je doen?Jij bent vastberaden om productiemachines optimaal te laten functioneren.


Jouw werkomgeving is uniek, je werkt in een pand waar zowel de machines door ons worden ontwikkeld als waar ook de assemblage plaats vindt van al onze producten. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de productieprocessen in onze fabriek soepel blijven verlopen. Het is jouw rol om storingen op elektronisch en besturingstechnisch gebied te analyseren, te beoordelen, op te lossen en te rapporteren. Bij ons tref je een breed scala aan machines en moderne technieken aan. Geen dag is hetzelfde, eenvoudige en complexe storingen wisselen elkaar af. Jij vindt het een uitdaging om te snappen hoe onze machines werken en vandaaruit te onderzoeken waar en waardoor de storing wordt veroorzaakt. Die puzzel is aan jou besteedt. Je schakelt veel met collega’s in de fabriek of met de afdelingen Engineering & automation of Tools & Machinery. Je legt makkelijk contact en zorgt dat de collega’s snappen hoe een storing in de toekomst voorkomen kan worden. Je voelt de waardering als je een storing hebt opgelost: jouw collega’s kunnen weer verder werken. Naast het onderzoeken en verhelpen van storingen, maak je ook tijd vrij om mee te denken in het structureel verbeteren van onze productieprocessen.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?

Het team Engineering & Automation bestaat uit 6 medewerkers en een teamleider. Het team is onderdeel van de afdeling Manufacturing Engineering, die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de machines in de fabriek van Quooker.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • Afgeronde MBO opleiding op het gebied van Mechatronica, Elektrotechniek of een andere technische opleiding
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van MS Office.
 • Kennis en ervaring met PLC besturingen
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig, zelfstandig en stressbestendig
 • Je bent flexibel in de werktijden, de kans is aanwezig dat je buiten de standaard werktijden zult werken

 

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR-manager


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.