Storingsmonteur Mechatronica

Jouw functie

Jij bent vastberaden om productiemachines optimaal te laten functioneren.Samen met collega’s zorg je ervoor dat de productieprocessen van Quooker in de fabriek optimaal functioneren. Het is jouw rol om storingen op elektronisch en besturingstechnisch gebied te analyseren, te beoordelen, op te lossen en te rapporteren. Daarnaast voer je aan machines preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden uit. Verder wordt het gewaardeerd als je ook verbetermogelijkheden signaleert in de bestaande productieprocessen. 

Over jouw team

Het team Engineering en Automation bestaat uit 6 medewerkers en een teamleider. Het team is onderdeel van de afdeling Manufacturing Engineering, die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderhouden van de machines in de fabriek van Quooker

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • MBO Mechatronica, Elektrotechniek of een andere technische opleiding
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van MS Office. Kennis en ervaring met PLC besturingen
  • Je bent pro-actief, zelfstandig, analytisch, praktisch en nauwkeurig
  • Bereid om soms werkzaamheden te verrichten buiten normale kantooruren

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR Manager bij Quooker


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.