Storings- en onderhoudsmonteur

Jouw functie

Je hebt een passie voor techniek en bent vastberaden om ons machinepark optimaal te laten draaien zodat onze Quooker-producten volgens planning geassembleerd kunnen worden.

De afdeling Tools & Machinery is verantwoordelijk voor het bouwen van machines en maken van gereedschappen voor ons productieproces. Het onderhoud van al deze machines vindt in eigen beheer plaats en jij bent hierin de spil. Jij plant de werkzaamheden aan het machinepark in om de voortgang van de productie te garanderen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van preventief machineonderhoud. Concreet betekent dit dat je preventieve onderhoudsschema’s opzet en bijhoudt. Verwacht en onverwacht kun je gebeld worden als er een acute storing is. Je vindt het leuk om snel te schakelen en hebt er lol in om lastige situaties op te lossen. In de dagelijkse praktijk wordt veel samengewerkt met collega’s, onder andere van de afdeling Engineering & Automation en Operational Excellence.

Over jouw team

We zetten de komende jaren in op een verdere groei en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Het team Tools & Machinery bestaat uit vijf (senior) medewerkers Tools & Machinery, een leerling Gereedschapmaker en een teamleider.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  •  MBO Werktuigbouwkunde, Fijnmechanische Techniek of Mechatronica
  • Ruime ervaring met verspanende technieken (draaien,frezen, boren)
  • Kennis van Pneumatiek & Hydrauliek
  • Ervaring in het lezen van technische tekeningen
  • Sterk in het analyseren en verhelpen van storingen
  • Zelfstandig, proactief, communicatief vaardig, basis computer vaardigheden

Solliciteren

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR-manager


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.