Stock coordinator/ Voorraadbeheerder

Wat ga je doen?

Als voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van onze voorraadbeheer zodat er geen verschillen kunnen ontstaan.In onze logistieke HUB ga je samen met je collega Stock Coordinator logistieke processen inrichten om onze voorraad up to date te houden. In de rol van voorraadbeheerder voer je alle voorraadcontroles uit en je bent het eerste aanspreekpunt als er systeemissues zijn. Je betrekt je collega van Supply Chain als er  kwaliteitsproblemen zijn in de voorraad zodat hij contact kan opnemen met de leverancier. Je bent ook betrokken bij de ABC analyse en je zorgt voor de juiste vertaling naar het systeem en de voorraadlocaties. Het is fijn dat je administratief goed onderlegd bent want jij regelt alle administratie rond Cycle counts, begeleidt de retourstromen en de beschadigde producten.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 40 medewerkers en wordt aangestuurd door de DC Manager. De afdeling is te onderscheiden in Team Inkomende Goederen, Team Replenishment, Team Uitgaande Goederen en Bedrijfsbureau. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen. Wij werken met het WMS-systeem warpspeed.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien. Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt ervaring met voorraadbeheerder
 • Je hebt al enige kennis van warpspeed
 • Je kunt goed overweg met Word en Excel
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bij voorkeur in bezit van een rijbewijs


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR-adviseur


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.