Stagiair productontwikkeling (HBO en WO)

Wat ga je doen?


Jouw ideeën en inzichten worden bij Quooker op waarde geschat. Jouw frisse blik is waardevol voor ons om producten verder te ontwikkelen op de internationale markt.


Wat bieden wij? 

Wij hebben doorlopend afstudeer- en meewerkstages, waarbij augustus / september 2021 de eerstvolgende startmogelijkheid is. Binnen diverse teams zijn opdrachten beschikbaar waarin we toekomstige productrichtingen verkennen, huidige producten verbeteren, nieuwe productietechnieken onderzoeken of machines ontwerpen. Je kunt gebruik maken van uitgebreide prototype faciliteiten, denk hierbij aan verschillende 3D printers en een volledig ingerichte werkplaats. In het jonge en dynamische team van R&D collega's vinden wij vrijheid en zelfstandigheid heel belangrijk. 

  Over jouw team

  Quooker heeft verschillende teams die regelmatig ruimte hebben voor stagiaires en afstudeerders.  Nieuwe projecten waarbij wij jouw technische achtergrond goed kunnen gebruiken! Jouw ideeën en inzichten worden bij Quooker op waarde geschat: we zijn ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde bent. Ben jij nieuwsgierig, zelfstandig en analytisch sterk? Denk je graag mee en deins je er niet voor terug om je mening te geven? Dan maken we graag een plek voor je vrij.

  Over Quooker

  Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


  Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


  We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 380 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: meer dan een marktconforme stagevergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een talentvolle HBO- of WO student in een technische richting (bv Industrieel ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde)
  • Je bent zelfstandig, leergierig en neemt graag het initiatief 
  • Je hebt een technische hands-on mentaliteit
  • Ervaring met Solidworks is een grote pré
  • Je bent in de periode van augustus 2021 - januari 2022 op zoek naar een meewerk- /afstudeerstageplaats

  Solliciteren?

  Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

  Chantal de Vries

  HR Officer bij Quooker