Stagiair Future Team (WO)

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage die écht iets toevoegt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Lees dan snel verder!

 


Bij Quooker zijn we continu met nieuwe uitdagende projecten bezig, waarbij we jouw (bedrijfskundige) achtergrond goed kunnen gebruiken. Een aantal jaar geleden is het Future Team opgericht om projecten te initiëren, op te pakken en kennis vanuit de studie toe te passen. Het Future Team bestaat uit een groep van 4  studenten, die we een afwisselende meeloopstage of afstudeeropdracht bieden. Tijdens deze stage krijg jij de kans om meerdere vraagstukken vanuit diverse afdelingen op te pakken. Jouw ideeën en inzichten worden bij Quooker op waarde geschat: we zijn ervan overtuigd dat jij van toegevoegde waarde bent!


Wat voor vraagstukken ga je met het Future Team oppakken? Denk aan het maken van analyses, bedrijfsprocessen in kaart brengen, het adviseren van afdelingen en het doorvoeren van verbeteringen. Zie jij zelf punten waar wij ons op kunnen verbeteren? Daar krijg je bij ons de ruimte voor! 

Ben jij nieuwsgierig, zelfstandig en grensverleggend? Denk je graag mee en deins je er niet voor terug om je mening te geven? Dan maken we graag een plek voor je vrij in ons Future Team!

Wij bieden

• Verantwoordelijkheid voor uitdagende projecten binnen jouw vakgebied

• Ervaring opdoen binnen verschillende bedrijfsaspecten
• Een informele werksfeer
• Een persoonlijk ontwikkelingsplan
• Een bovengemiddelde stagevergoeding
• Zowel meewerkstages als afstudeerstages
• 4 tot 6 maanden voor 32 tot 40 uur per week
• Het eerstvolgende startmoment is september 2021

  

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 380 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconforme stagevergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Wat verwachten wij van jou?

• Je bent een talentvolle WO student in de richting van Business en/of Management;

• Je bent leergierig van aard;

• Je neemt zelf initiatief binnen en buiten je opdrachten en brengt ideeën aan voor nieuwe projecten;

• Je kan goed zelfstandig werken;

• Nevenactiviteiten is een pré;

• Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Solliciteren?

Denk je dat je bij ons past? Stuur ons dan je CV. Licht je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waarin je uitblinkt en waarin je wilt doorgroeien. Wat wil je bij ons leren? Welke kennis en kunde kun jij inbrengen? Indien je al een concrete opdracht hebt, mag je deze ook al indienen. We zien het graag tegemoet!


Ben je enthousiast? Wacht dan niet te lang! Je hebt tot en met zondag 2 mei de tijd om te solliciteren!


Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Chantal de Vries

HR officer

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.