Stage productietechniek (MBO / HBO)

Jij maakt Quooker

Jouw ideeën en inzichten worden bij Quooker op waarde geschat. Jouw frisse blik is waardevol om ons productieproces te continueren en innoveren. Wat bieden wij?


Een technische stageplek waarbij jij kan werken aan de verbeteringen en vernieuwingen van ons productieproces of waarin je nieuwe machines kan ontwikkelen of optimaliseren. Binnen diverse teams hebben we opdrachten beschikbaar. Je kunt binnen Quooker gebruik maken van prototype faciliteiten, denk hierbij aan verschillende 3D printers en een volledig ingerichte werkplaats. Binnen Quooker hebben we alle faciliteiten om ontwikkelingen te testen en te produceren, inhouse! Wil jij binnen Quooker jezelf ontwikkelen en meehelpen aan de verbetering van onze Quooker-kraan? Solliciteer dan direct!


Als stagiair binnen Quooker bieden we je:

 • Een afstudeer-/meewerkstage van 4 tot 6 maanden
 • Persoonlijke stagebegeleider binnen Quooker
 • Stagevergoeding van €500,- per maand
 • Sportmogelijkheden binnen Quooker
 • Gezellige sociale activiteiten
 • Dagelijks een gezonde lunch en fruit
 • Vitaliteitsprogramma


Wij hebben doorlopend afstudeer- en meewerkstages, waarbij januari / februari 2022 de eerstvolgende startmogelijkheid is.


Over jouw team

Quooker heeft verschillende technische teams die regelmatig ruimte hebben voor stagiaires en afstudeerders. Er zijn continu nieuwe projecten waarbij wij jouw technische achtergrond goed kunnen gebruiken! Jouw ideeën en inzichten worden bij Quooker op waarde geschat: we zijn ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde bent. Ben jij nieuwsgierig, zelfstandig en analytisch sterk? Denk je graag mee en deins je er niet voor terug om je mening te geven? Dan maken we graag een plek voor je vrij.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokend waterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities. We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 400 collega’s in een duurzaam pand.


Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een talentvolle MBO- of HBO student in een technische richting (bv. Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Natuurkunde of Technicus engineering)
 • Je bent zelfstandig, leergierig en neemt graag het initiatief
 • Je hebt een technische hands-on mentaliteit
 • Je bent in de periode van januari 2022 – juli 2022 op zoek naar een meewerk- /afstudeerstageplaats

Solliciteren?

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Chantal de Vries

Campus recruiter bij Quooker