Servicemonteur buitendienst (Regio Den Bosch)

Wat ga je doen?Je bent vastberaden om elke klant blij te maken met het installeren, onderhouden en repareren van zijn Quooker-systeem.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israël. In de rol van servicemonteur buitendienst is het jouw doel om de service mee te laten groeien met onze organisatie. Voor de regio Den Bosch - Tilburg - Eindhoven) zijn wij op zoek naar een service monteur. In deze regio plaats je complete Quooker systemen en verhelp je storingen bij particulieren en bedrijven. Gemiddeld heb je 6 tot 8 afspraken op een dag. Het gaat om een grote regio, dus het is belangrijk dat je plezier hebt in autorijden. Natuurlijk heb je ervaring en affiniteit met techniek en krijg je energie van het contact met mensen. Jouw doel is om mensen (weer) blij te maken met het Quooker-product.


Als servicemonteur ontvang je de service opdrachten van je collega die de planning voor je regelt. Je verzamelt dan de juiste materialen om het onderhoud en de plaatsingen voor de betreffende route goed te kunnen uitvoeren. Daar gaat natuurlijk aan vooraf, dat je jouw persoonlijke voorraad nauwkeurig bijhoudt en dagelijks aanvult op een locatie bij jou in de omgeving.


Benieuwd hoe een dag uit het leven van een servicemonteur bij Quooker er uitziet? Klik dan hier voor het verhaal van onze monteur Kemal.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Bovengemiddeld salaris;
 • Voordelige eigen pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding a € 0,19 per km (ook als je lopend of op de fiets komt);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
 • Een gezellige sfeer binnen het team;
 • Behulpzame en toegankelijke collega’s;
 • Teamuitjes, vrijdag middag borrels en leuke gezamenlijke activiteiten;
 • Vitaliteitsprogramma en een tegemoetkoming in je abonnementskosten voor de sportschool.


Hoe ziet jouw team er uit?

De afdeling Service is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 27 medewerkers. Naast de leidinggevende en coördinator zijn er 13 buitendienst monteurs, 9 aftersales en service medewerkers en 3 technische medewerkers service. Daarnaast werken we ook samen met externe installateurs.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil jij, samen met meer dan 400 collega’s, meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Technisch inzicht verkregen door opleiding of ervaring
 • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een opleiding richting installatietechniek
 • Kennis en/of ervaring met loodgieterswerkzaamheden is een groot voordeel
 • Woonachtig in de regio Den Bosch (Tilburg - Eindhoven) en in het bezit van rijbewijs B
 • Representatief, communicatief sterk, dienstverlenend, flexibel & punctueel

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseurRecruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.