Servicemonteur buitendienst (Regio Amsterdam)

Jouw functie

Je bent vastberaden om elke klant blij te maken met het installeren, onderhouden en repareren van zijn Quooker-systeem.Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een service monteur. In deze regio plaats je complete Quooker systemen en verhelp je storingen bij particulieren en bedrijven. Gemiddeld heb je 6 tot 8 afspraken op een dag. Het gaat om een grote regio, dus het is belangrijk dat je plezier hebt in autorijden. Natuurlijk heb je ervaring en affiniteit met techniek en krijg je energie van het contact met mensen. Jouw doel is om mensen (weer) blij te maken met het Quooker-product.


Als servicemonteur ontvang je de service opdrachten van je collega die de planning voor je regelt. Je verzamelt dan de juiste materialen om het onderhoud en de plaatsingen voor de betreffende route goed te kunnen uitvoeren. Daar gaat natuurlijk aan vooraf, dat je jouw persoonlijke voorraad nauwkeurig bijhoudt en dagelijks aanvult op een locatie bij jou in de omgeving.


Over jouw team

De afdeling Service is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 27 medewerkers. Naast de leidinggevende en coördinator zijn er 13 buitendienst monteurs, 9 aftersales en service medewerkers en 3 technische medewerkers service. Daarnaast werken we ook samen met externe installateurs.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling, zodat je je blijft ontwikkelen en mogelijk kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 350 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte en sociale activiteiten.


Over jou

  • Technisch inzicht verkregen door opleiding of ervaring.
  • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur aangevuld met een opleiding richting installatietechniek.
  • Kennis en/of ervaring met loodgieterswerkzaamheden is een groot voordeel.
  • Woonachtig in de regio Amsterdam en in het bezit van rijbewijs B.
  • Representatief, communicatief sterk, dienstverlenend, flexibel & punctueel.


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur

Quooker B.V.