Service monteur (Regio Rotterdam)

Jij maakt Quooker

 • met jouw technisch inzicht los jij storingen snel en goed op
 • jouw sociale kwaliteiten toveren een glimlach op het gezicht van onze klanten
 • jij houdt ervan om iets mooi en schoon op te leverenDe service monteur die alles kan, die zoeken we bij Quooker. Naast dat je verstand hebt van techniek, kun je ook goed overweg met klanten. Jij bent namelijk het visitekaartje van Quooker en jouw werk zorgt voor een lach op het gezicht van onze klanten.


Voor de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een service monteur buitendienst. In deze regio plaats je complete Quooker-systemen en verhelp je storingen bij onze klanten. Gemiddeld heb je 6 tot 8 afspraken op een dag. Het gaat om een grote regio, dus het is belangrijk dat je plezier hebt in autorijden.


Benieuwd hoe een dag uit het leven van een servicemonteur bij Quooker er uitziet? Lees hier het verhaal van Kemal; Story medewerker Kemal Fakili (quooker.nl)


Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Quooker heeft veel voordelen. Zo is overwerken vaak de standaard bij andere bedrijven, maar bij Quooker werken we zelden over en hebben we ook geen storingsdiensten. Wij werken van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 uur tot 16.00 uur. Daarnaast mag je dit van ons verwachten:

  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • 27 vakantiedagen
  • Goede pensioenregeling
  • In de toekomst stap je als service monteur gelijk vanuit huis jouw bus in naar de klant
  • Een gezellige sfeer binnen het team en we helpen elkaar
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro
  • Quooker is een financieel gezonde werkgever en groeit jaar op jaar (ook internationaal)
  • Doorgroeimogelijkheden. Je kunt allerlei trainingen volgen en eventueel doorgroeien naar andere functies


Hoe ziet jouw team er uit?

Het service team is de afgelopen jaren sterk gegroeid en bestaat inmiddels uit 37 medewerkers. Naast de leidinggevende zijn er 19 servicemonteurs, een coördinator service buitendienst, 14 technisch customer service medewerkers, een coördinator customer service en 1 coördinator technische service. Daarnaast werken we samen met externe installateurs.


Werken bij Quooker

Wij zijn de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Iedere dag werken wij aan een nog grotere naamsbekendheid in Nederland en de andere landen waar we actief zijn of actief willen zijn. Jij bent de zelfstandige   en klantgerichte collega die de service mee laat groeien met onze organisatie. Wij zijn het bedrijf waar jij tot bloei komt. Jij maakt Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

  - Hoewel je gevoel moet hebben bij techniek is het geen vereiste dat je een technische opleiding hebt gedaan. Een ervaren monteur neemt je eerst een maand mee onder zijn hoede. In deze maand ga je alles leren wat belangrijk is om de klant blij te maken.

  - Je bent wel leergierig, klantvriendelijk en je praat makkelijk met onbekenden.

  - Je woont in (de buurt van) Rotterdam en beschikt over een geldig rijbewijs B.