Salesforce Applicatiebeheerder

Jij maakt Quooker

Jij zorgt voor stabiliteit en verdere ontwikkeling van de belangrijkste klantrelatiesystemen binnen Quooker.In de rol van Salesforce Applicatiebeheerder  is het jouw doel om IT mee te laten groeien met Quooker. Je onderhoudt en vernieuwt een aantal klantrelatiesystemen, denk bijvoorbeeld aan Dynamics CRM, Clickdimensions, Magento met alle koppelingen binnen onze organisatie.


Je bent ook bekend met service applicaties, w.o. Salesforce Service Cloud en Field Service zodat je kan zorgen voor support & beheer en doorontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat dit pakket nog veel nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten biedt die we kunnen inzetten. Het is aan jou om deze mogelijkheden te onderzoeken, af te stemmen en te introduceren.


In de rol werk je nauw samen met (internationale) key-users van de applicaties en de business analysten om de ontwikkelbehoeftes te bepalen. Om vast te stellen hoe de applicaties het beste in te passen zijn in de IT structuur, schakel je direct met leveranciers en jouw IT collega’s. Daarnaast ondersteun je de helpdesk met het oplossen van gebruikersproblemen. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van CRM applicatiebeheerder valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt zowel functioneel als technisch ruime ervaring met klantrelatiesytemen, denk aan: Dynamics CRM, Clickdimensions, Magento
 • Ook bekend met service applicaties, w.o. Salesforce Service Cloud en Field Service, top!
 • Je weet hoe je diverse gebruikersgroepen en stakeholders betrekt en overtuigd
 • Je neemt graag initiatief en hebt plezier in contact met de eindgebruikers
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.