R&D engineer

Jouw functie

Je bent vastberaden om innovatieve oplossingen te bedenken om onze producten nog beter te maken.

 

 

De afdeling R&D is de drijvende kracht achter onze productinnovaties en productwijzigingen en daarmee achter het succes van Quooker. Als R&D engineer ontwerp je nieuwe producten en werk je aan het optimaliseren van bestaande producten.

 

Je draagt ideeën en oplossingen aan op basis van grondige probleemanalyses, test deze en legt ze vervolgens vast in technische en functionele specificaties. Zo zorg jij voor onderdelen en producten die in (middel)grote series op hoog  kwaliteitsniveau geproduceerd kunnen worden. Kortom, je volgt de ontwikkeling vanaf de eerste prototypen tot de vrijgave in fabriek. Met jouw pragmatische instelling begeleid jij de ontwikkelingsprojecten waarin je nauw samenwerkt met collega’s. Je vindt het leuk om met je handen te werken en je in iets vast te bijten. Je stopt niet voordat je de juiste oplossing gevonden hebt.

 

Jij bent analytisch en durft door te vragen. Naast het innovatieve deel van de projecten ben jij je ook overtuigd van de toegevoegde waarde van projectplanningen en risicoanalyses en bewaak jij vastgestelde specificaties en acties.

 

Over jouw team

Het R&D team bestaat uit 12 R&D engineers, 2 projectleiders en een team van 5 engineers die zich bezig houden met electronics product development. De gehele afdeling wordt aangestuurd door een R&D manager.

 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokend-water-kraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult leren in de praktijk en je word gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit, sociale activiteiten en een personeelskorting om zelf ook de Quooker producten aan te schaffen.

 

 

Over jou

  • HBO-diploma in de richting van industrieel ontwerpen of een vergelijkbare opleiding  
  • Aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Ruime ervaring met SolidWorks
  • Je wilt je graag ontwikkelen en zoekt een uitdagende baan met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR Manager bij Quooker


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.