Quality manager

Jouw functie

Jij staat voor de kwaliteit van al onze producten. 

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van al onze producten. Jij hebt de eindverantwoordelijkheid voor alle stappen in de kwaliteitsborging na de fase van productontwikkeling. Je werkt hierin nauw samen met managers van andere afdelingen binnen de operatie en je bent lid van het fabrieks-MT. Samen met de R&D manager bepaal je de kwaliteitsverbeteringen van de producten.

 

Het is jouw missie om kwaliteit naar een hoger niveau te brengen door proactief verbeterinitiatieven door de gehele fabriek te initiëren en leiden. Een proces FMEA is voor jou een onmisbaar onderdeel in kwaliteitsdenken. Jij kiest voor een pragmatische aanpak om het kwaliteitsbewustzijn op de werkvloer te vergroten.  Met jouw team analyseer en beoordeel je de uitval in de fabriek en in het veld. Je houdt het hoofd koel in kritieke situaties. Je bent in staat om autonoom en geleid door jouw verantwoordelijkheidsbesef de hele fabriek stil te zetten als essentiële kwaliteitsnormen niet geborgd zijn. Uiteraard zorg jij er vervolgens voor dat de benodigde verbeterslagen worden gerealiseerd.

 

Voor jou is het vanzelfsprekend dat je een plezierige en gelijkwaardige relatie opbouwt met je collega’s en leveranciers: jij kunt makkelijk schakelen met alle lagen binnen onze organisatie. Vanuit jouw kennis en ervaring voeg jij waarde toe en breng jij het kwaliteitsdenken binnen Quooker op een hoger niveau. Jij bent een motivator en inspirator voor de mensen om jou heen.

Over jouw team

Deze functie betreft een nieuwe functie. Hiervoor zullen een aantal reeds bestaande afdelingen worden samengevoegd in een nieuw op te zetten kwaliteitsafdeling. Denk hierbij aan de afdeling Quality control, Return & recovery en Quality improvement. In totaal zijn 15 medewerkers werken op deze afdelingen.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding (werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde)
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een productie-omgeving
  • Je bent analytisch sterk, hebt een visie op dit vakgebied en durft beslissingen te nemen
  • Je bent communicatief sterk, weet anderen te overtuigen en bent in staat om samenwerkingsverbanden tot stand te brengen
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal 

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker B.V.

Isabel Salomons 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.