Quality assurance engineer

Wat ga je doen?


Jij wordt verantwoordelijk voor rapportages zodat je de kwaliteit kan meten en optimaliseren door jouw scherpe analyse en communicatie skills.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israel. Quooker heeft een hoge kwaliteitsstandaard ingericht omdat we willen voldoen aan de verwachting van de klant. Sterker nog, deze willen we overtreffen. In jouw rol richt je je in eerste instantie op het kwaliteitsniveau van de huidige Quooker producten en de leveranciers.


Je wordt bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de kwaliteitsrapportages uit de fabriek en de inkomende goederen inspectie. Samen met de Quality engineer in de fabriek breng je dan in kaart wanneer iets niet voldoet aan de kwaliteit in het productieproces. Daardoor krijg je inzicht en kun je op een inhoudelijke manier feedback geven aan de leverancier. Samen bouw je aan een hoger kwaliteitsniveau en zorg je ervoor dat dit niveau is geborgd.


Op deze manier krijgt de leverancier een eerlijke kans om zaken te veranderen of te verbeteren zodat hij kan blijven samenwerken met Quooker. In dit optimalisatieproces heb jij een hoofdrol en zul je continu communiceren met leveranciers en Quooker collega’s over wat er goed gaat en wat er nog beter kan.


Collega’s zijn makkelijk benaderbaar omdat iedereen actief is in Ridderkerk. We kennen geen hiërarchie en er zijn korte communicatielijnen. Je zult gemiddeld vier keer per jaar een leverancier bezoeken in Azië en houdt dagelijks contact als dat nodig is. Vanwege het tijdsverschil zul je tot 12.00 uur contact hebben met leveranciers en daarna zul je je richten op het uitwerken van afspraken die zijn gemaakt.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness).
 •  Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.

Hoe ziet jouw team er uit?

Het Supplier Quality Engineering team is een hecht en stabiel team met veel ervaring. Het bestaat momenteel uit een teamleider, een Quality assurance engineer en twee Quality control medewerkers. We zijn bezig om het team uit te breiden.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een startende HBO’er of ervaren MBO’er.
 • Je hebt kennis en ervaring met techniek.
 • Je bent communicatief zodat je een relatie kunt opbouwen.
 • Je bent in staat om beslissingen te nemen zodat je zelfstandig kunt werken.
 • Je bent analytisch en nieuwsgierig zodat je tot de kern van een probleem komt.
 • Nederlandse- en Engels taal beheers je goed in woord en geschrift.
 • Reizen naar leveranciers geeft je energie en zie je als een bonus. Jouw social skills zijn onmisbaar om nieuwe contacten te leggen.

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.