Projectleider IT

Wat ga je doen?

Als Projectleider IT ben jij vastberaden om nationaal en internationaal IT-gedreven projecten te managen.In de rol van Projectleider IT is het jouw doel om IT mee te laten groeien met Quooker. De rol is gericht op de meer technische projecten die oorsprong hebben vanuit de IT. Je zult jouw IT-collega’s ondersteunen met jouw focus op projectmanagement. Zij krijgen vooral energie van inhoudelijke uitdagingen en jij bent goed in het opzetten van een projectplan, het communiceren met stakeholders en het sturen op resultaat.


Zowel nationaal als internationaal word je als Projectleider IT verantwoordelijk voor diverse IT-projecten. Deze projecten variëren van het opzetten van de infrastructuur voor een “nieuw Quooker land”, het uitdenken van een plan voor geo-redundantie om locatie onafhankelijkheid te zijn of het implementeren van een nieuwe telefooncentrale. In de kern gaat het erom dat je als Projectleider IT goed kunt analyseren, overzicht kan creëren, en de juiste vragen kunt stellen om de behoefte van de organisatie naar boven te krijgen en een projectplan te maken. Tijdens dit proces sta je open en durf je kritisch te zijn.


Een ding is duidelijk, jij voelt je als Projectleider IT steeds weer verantwoordelijk om een project te laten slagen. Jouw technische kennis en ervaring met infrastructuur is van grote toegevoegde waarde, aangezien het om de meer technische projecten gaat. Tijdens het project heb je voortdurend contact met interne en externe stakeholders.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
  • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
  • Borrels, uitjes en feesten.
  • Investering in jouw ontwikkeling.
  • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
  • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van Projectleider IT valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt veel kennis en ervaring met IT, ervaring als systeembeheerder of IT-architect zou naadloos aansluiten.
  • Je bent resultaatgericht, krijgt energie van samenwerken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker

Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.