Open sollicitatie & stages

Wat ga je doen?

Bij Quooker doen we veel in eigen huis. Grote kans dat er een functie is die bij jou past. We zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent. Als jouw functie niet in de vacaturelijst staat, dan kun je natuurlijk toch reageren.  Wij onderzoeken dan of er (op termijn) een vacature is die goed bij je zou kunnen passen. 


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Stage/afstuderen bij Quooker

Binnen Quooker zijn er verschillende stage mogelijkheden. Ieder jaar hebben we meerdere plekken beschikbaar voor zowel afstudeerders als meeloopstagiairs. In ons vacature overzicht zijn de vacatures voor het Future Team, productietechniek en productieontwikkeling te vinden. Hieronder vindt je de andere afdelingen waar we een plek beschikbaar hebben. Ben je enthousiast en beschikbaar van september 2021 voor 4 tot 6 maanden? Reageer dan op deze vacature met je CV & motivatiebrief.


Er zijn nog stageplaatsen beschikbaar voor een:

  • Student in de richting van Logistiek
  • Student in de richting van Facility Management
  • Student in de richting van Natuurkunde

Wat verwachten wij van jou?

Denk je dat je bij ons past? Licht dan je motivatie toe: wat trekt jou aan in Quooker? We zijn benieuwd waarin je uitblinkt en waarin je wilt (door)groeien. Wat wil je bij ons leren? Welke kennis en kunde kun jij inbrengen? We zien je mail graag tegemoet!


Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur