.NET developer

Jij maakt Quooker

Als .NET developer analyseer je en bouw je aan verschillende softwareprogramma’s.In de rol van .NET developer ben je een gesprekspartner voor interne collega’s. Je zet hen aan het denken over hun daadwerkelijke IT-behoefte. Soms vertaalt het zich in een organisatie behoefte en soms ook niet. Als .NET developer adviseer je in elk geval hoe we ontwikkelingen, tests en deployment kunnen automatiseren. Je werkt samen met collega’s om verbetervoorstellen te vertalen naar technische oplossingen. Vervolgens schrijf je zelf nieuwe software en implementeer je het. De eindgebruikers begeleid je in het gebruik. Als .NET developer let je erop dat de oplossingen zorgvuldig worden gedocumenteerd.

Hierbij werk je met verschillende systemen en programmeertalen:

 • Back end: .NET Core en C#
 • Database: My SQL en MS SQL
 • Webapplicaties in MVC en Blazor, windows services en api’s

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. 
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van CRM applicatiebeheerder valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Het is waardevol als je ervaring hebt in productieomgevingen en bekent bent met systemen die communiceren via webservices dan wel windows services.
 • Je bent analytisch sterk en dat helpt om de IT behoefte van je collega’s in kaart te brengen.
 • Je voelt je op je gemak in een werkomgeving waarin je continu wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te verkennen en in te slaan.

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.