Medewerker transportplanning

Jouw functie

Je voelt je verantwoordelijk om onze transportplanning van A tot Z tot in de puntjes te regelen zodat onze logistieke- en productiewerkzaamheden door kunnen draaien.

 

Jouw functie

Je komt te werken in ons magazijn samen met een grote groep verschillende collega’s. Jouw werkdag start om 8 uur. Ben je iets eerder kun je eerst even bijpraten met je collega’s met een kop koffie in de kantine of op kantoor.

In jouw rol heb je veel contacten zowel intern als extern. Zo schakel je met onze Supply Chain afdeling als het gaat om het maken van leverafspraken met onze buitenlandse partners en onderhoudt je nauw contact met onze coördinatoren inkomende- en uitgaande goederen.

Daarnaast heb je veel contact met al onze transporteurs want jij bent tenslotte het aanspreekpunt voor alle inkomende- en uitgaande transporten.

Administratief ben je goed onderlegd want je verzorgt alle pakbonnen en exportdocumenten, maakt de transportplanning-en rapportages en meldt express diensten aan.

Met onze groei zul je begrijpen dat jouw werkdag er soms hectisch aan toe kan gaan. Omdat je de functie op afwisselende dagen in een duo rol met jouw collega gaat invullen is het belangrijk dat je overzicht kunt houden, snel kunt schakelen en hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden.

 

Over jouw team

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 24 medewerkers en wordt aangestuurd door de Teamleider Logistics. De afdeling is te onderscheiden in Team Inkomende Goederen, Team Productielogistiek, Team Uitgaande Goederen en Team Administratie. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen. Deze functie is onderdeel van Team Uitgaande Goederen. De medewerker uitgaande goederen rapporteert aan de Coördinator Uitgaande Goederen.

 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding;
  • Je bent toe aan een 2de stap in je carrière. Maar ook studenten die nog bezig zijn met een logistieke opleiding nodigen wij van harte uit te solliciteren;
  • Je hebt (enige) kennis van warehousemanagementsystemen;
  • Je kunt goed overweg met Word en Excel;
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je ziet jezelf als een aanpakker die communicatief sterk is en niet terugdeinst als het even te moeilijk wordt, je weet ook onder druk goed te presteren;
  • Bereid tot overwerk indien nodig.

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.