Medewerker logistics (productielogistiek)

Wat ga je doen?

 

 Je voelt je verantwoordelijk om onze productielijnen tijdig te voorzien van de juiste onderdelen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het behalen van onze productieaantallen.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de Verenigde Arabische Emiraten, Hong Kong en Israël. In de rol van medewerker logistics is het jouw doel om Logistics mee te laten groeien met onze organisatie. In onze logistieke afdeling hebben we een 3-tal medewerkers die zich voornamelijk bezig houden met de bevoorrading van onze productielijnen, de interne logistiek. Doordat steeds meer mensen een Quooker kokendwaterkraan aanschaffen en we uitbreiden moet er ook meer geproduceerd worden. Daarom zoeken wij jou als collega om ons hierbij te helpen.

Je vraagt je nu uiteraard af; “wat ga ik 5 dagen in de week 8 uur lang doen?”


Buiten dat je de verschillende productielijnen gaat bevoorraden houdt je je ook bezig met het aanmaken van retour- en afkeuropdrachten voor onze logistieke afdeling, denk je mee in het proces en draag je mogelijke verbeteringen aan. Daarbij controleer je ook de voorraadposities vanuit ons Warehouse Management System (WMS).

Je kunt je voorstellen dat aan de lijnen ook regelmatig verpakkingsafval zal liggen, deze neem je mee en voer je af. Kortom jij ontzorgt de productie coördinator en maakt het werk voor je collega’s aan de lijn net weer wat makkelijker. 

Over jouw team

De afdeling Logistics is onlangs opgesplitst door de verhuizing naar onze HUB aan de Eemhaven. In Ridderkerk blijft een klein team om de interne logistiek te regelen. Het totale team bestaat uit 10 medewerkers waarvan er binnen het team productielogistiek 4 werkzaam zijn. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen.   

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met ruim 350 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denk niveau
  • Gecertificeerd en ervaring met werken met de reach- en heftruck (eis), stapelaar en orderpicktruck
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare productieomgeving is een pré
  • Ervaring met het MS Office Pakket en eventueel ervaring met het werken met een Warehousemanagementsystemen (pré)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een zelfstandige aanpakker die ook onder druk rustig blijft en in staat is om het werk nauwkeurig uit te voeren
  • Bereid tot overwerk indien nodig
  • Woonachtig in de regio (max 45 minuten reisafstand) 

Solliciteren?

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.