Manager Machinefabriek (Bladel)

Wat ga je doen?

Jij bent vastberaden om onze machinefabriek in Bladel in goede banen te leiden en daarmee fabriek in Ridderkerk van machines te voorzien.


Quooker heeft grote ambities en dit leidt tot een grote behoefte aan machinebouw, zowel nieuwe machines als het verbeteren en kopiëren van onze bestaande machines. Op onze locatie in Bladel worden machines ontworpen en gebouwd voor onze fabriek in Ridderkerk. Jij stuurt ons team in Bladel aan en begeleidt als projectleider de machinebouwprojecten die wij in de regio Brabant hebben uitbesteed. Regelmatig ben jij in Ridderkerk om te weten wat er speelt en welke machinebouwprojecten in Bladel gerealiseerd moeten worden. Jij neemt het initiatief om de projectdoelstellingen om te zetten naar een concreet stappenplan en hebt voldoende overtuigingskracht om de interne klant te overtuigen van de door jouw gekozen projectaanpak. Vervolgens neem je het project door met de collega’s in Bladel en gaan zij aan de slag om het project te realiseren. Tussentijds bewaak jij de voortgang en heb je regelmatig afstemming met het projectteam en de interne klant. Ook het toetsen van de haalbaarheid van gekozen technische oplossingen is iets waar jij energie van krijgt. Graag breng je jouw ervaring en expertise in. Een goede documentatie en overdracht zie jij niet als een noodzakelijk kwaad maar is voor jou van grote toegevoegde waarde. Pas als de machine doet wat hij moet doen en collega’s er goed mee kunnen werken, ben jij tevreden. Een ander talent van jou is dat je anderen kunt motiveren, kunt inspireren om het beste uit zichzelf te halen en dat je je verantwoordelijk voelt voor een fijne werkomgeving. Want naast het begeleiden van projecten ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in Bladel. Nu nog een klein team maar in de toekomst verwachten wij dat dit zeker uitgebouwd zal moeten worden.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.

Hoe ziet jouw team er uit?

Het team in Bladel bestaat op dit moment uit een teamleider, een engineer mechatronica, een technisch medewerker electrical engineering en een technisch medewerker mechanical engineering. Het is de bedoeling dat dit team in de komende jaren wordt uitgebreid. 

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding, in een technische richting.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol. 
 • Je bent een inspirerende leidinggevende die weet te motiveren en te verbinden.
 • Je bent een teamplayer die staat voor resultaat en een prettige werksfeer.
 • Je bent communicatief vaardig, durft beslissingen te nemen en bent een bruggenbouwer. 


Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.