Logistiek medewerker

Jouw functie

Jij voelt je verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen in ons magazijn en daarmee onze klant zo snel mogelijk te voorzien van de Quooker.Quooker groeit! Daarom hebben wij uitbreiding nodig in ons nieuwe magazijn aan de Eemhaven in Rotterdam. 

De afdeling logistiek bestaat uit een enthousiast en divers gezelschap onderverdeelt in een 4-tal teams
Jij kunt hier jouw bijdrage leveren aan de verhuizing, de opstart in het nieuwe magazijn en het logistieke proces binnen 1 van deze 4 teams.

He team Inkomende goederen is gedurende de dag constant in de weer om alle vrachtwagens op een correcte wijze te lossen. Zij controleren alle zendingen op juistheid en verzorgen de ompakwerkzaamheden. Ook worden hier de steekproeven gereed gemaakt voor de kwaliteitsafdeling. Vervolgens zorgt het team Replenishment ervoor dat alles correct wordt aangevuld op de juiste posities.

Het team Uitgaande goederen gaat ondertussen aan de slag met de sterk toenemende stroom aan orders. Deze moeten dagelijks op tijd op transport gaan en je legt tijdens het picken van de orders dan ook wat kilometers af op een dag.

Vervolgens zorgt het team Pakketdistributie dat de pakketten verzendklaar worden gemaakt. Zij pakken alles zorgvuldig in, voorzien het van een label en sealen het pakket. Onze collega’s bij transportplanning hebben er inmiddels voor gezorgd dat het transport is geregeld en de Quooker richting de klant kan gaan.


Over jouw team

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 27 medewerkers en zal uitgebreid worden met 10 nieuwe collega’s op onze locatie aan de Eemshaven.

Een Warehouse manager stuurt de afdeling Logistics aan en per team is een Coördinator aanwezig. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt enige kennis en ervaring met minimaal 1 van de genoemde logistieke processen;
  • Gecertificeerd en/of ervaring met werken met de hef- en reachtruck;
  • Ervaring met ERP systemen en het MS Office Pakket;
  • Kennis van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden op te pakken en schiet niet snel in de stress als het even wat drukker is;
  • Woonachtig in de regio van de Eemshaven (max. 30 minuten reisafstand).


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:
Debbie de Laat
HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.