Logistiek medewerker (inkomende goederen)

Jij maakt Quooker


Jij voelt je verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen in ons magazijn en daarmee onze klant zo snel mogelijk te voorzien van de Quooker.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israël. In de rol van logistiek medewerker is het jouw doel om Logistics mee te laten groeien met onze organisatie.

Daarom hebben wij uitbreiding nodig in ons nieuwe magazijn aan de Eemhaven in Rotterdam. De afdeling logistiek bestaat uit een enthousiast en divers gezelschap onderverdeelt in een 4-tal teams Jij kunt hier jouw bijdrage leveren aan de verhuizing, de opstart in het nieuwe magazijn en het logistieke proces binnen 1 van deze 4 teams.


Het team Inkomende goederen is gedurende de dag constant in de weer om alle vrachtwagens op een correcte wijze te lossen. Zij controleren alle zendingen op juistheid en verzorgen de ompakwerkzaamheden. Ook worden hier de steekproeven gereed gemaakt voor de kwaliteitsafdeling. Vervolgens zorgt het team Replenishment ervoor dat alles correct wordt aangevuld op de juiste posities.

Het team Uitgaande goederen gaat ondertussen aan de slag met de sterk toenemende stroom aan orders. Deze moeten dagelijks op tijd op transport gaan en je legt tijdens het picken van de orders dan ook wat kilometers af op een dag.

Vervolgens zorgt het team Pakketdistributie dat de pakketten verzendklaar worden gemaakt. Zij pakken alles zorgvuldig in, voorzien het van een label en sealen het pakket. Onze collega’s bij transportplanning hebben er inmiddels voor gezorgd dat het transport is geregeld en de Quooker richting de klant kan gaan.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Bovengemiddeld salaris;
 • Voordelige eigen pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding a € 0,19 per km (ook als je lopend of op de fiets komt);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
 • Een gezellige sfeer op de werkvloer;
 • Behulpzame en toegankelijke collega’s;
 • Teamuitjes, vrijdag middag borrels en leuke gezamenlijke activiteiten;
 • Vitaliteitsprogramma en een tegemoetkoming in je abonnementskosten voor de sportschool.

Hoe ziet jouw team er uit?

De afdeling Logistics bestaat inmiddels uit 27 medewerkers en zal uitgebreid worden met 10 nieuwe collega’s op onze locatie aan de Eemshaven. Een Warehouse manager stuurt de afdeling Logistics aan en per team is een coördinator aanwezig. Er heerst een aanpakkersmentaliteit en een gezonde teamspirit waarin mensen elkaar helpen.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil jij, samen met meer dan 400 collega’s, meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt enige kennis en ervaring met minimaal 1 van de genoemde logistieke processen
 • Gecertificeerd en/of ervaring met werken met de hef- en reachtruck
 • Ervaring met ERP systemen en het MS Office Pakket
 • Kennis van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent in staat om zelfstandig de werkzaamheden op te pakken en schiet niet snel in de stress als het even wat drukker is
 • Woonachtig in de regio van de Eemshaven (max. 30 minuten reisafstand)

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:
Debbie de Laat
HR adviseurRecruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.