IT helpdeskmedewerker

Jouw functie

Jij bent het gezicht van de IT-afdeling en zorgt dat wereldwijd alle Quooker medewerkers zorgeloos kunnen werken. Je voelt je verantwoordelijk voor de snelle en goede afhandeling van de 1ste-lijns tickets en zorgt dat de werkplekken goed functioneren.Vandaag starten twee nieuwe medewerkers in de Nederlandse vestiging en jij hebt hun laptop en mobiele telefoon al klaar voor gebruik gemaakt. Alles is geïnstalleerd, de rechten zijn correct toegewezen; op naar de aflevering. Onderweg gaat je telefoon. Een collega heeft een probleem met internet. Zodra je op je werkplek bent log je op afstand in, lost de storing op en legt het vast voor het geval het nog eens voorkomt. Daarna ga je verder met de tickets die in het systeem zijn ingevoerd; zo heeft je collega uit Duitsland toegang nodig tot een applicatie en krijgt een collega uit de Verenigde Arabische Emiraten een foutmelding bij het opstarten. Quooker is inmiddels gevestigd in 13 landen en werkt voor een groot gedeelte in de cloud. Ervaring met Office365 en Intune zijn dus gewenst.


Net voor de lunch vraagt een collega je nog even mee te denken in een op te starten project. Naast uitvoerende werkzaamheden vind je het ook een uitdaging om collega’s te ondersteunen in IT-projecten, zodat je je in de praktijk blijft uitdagen en ontwikkelen.


Na de lunch ga je aan de slag om een werkplek in orde te maken voor een collega die volgende week start en assisteer je bij het patchen van een andere werkplek. Hierna leg je de focus weer op het ticketsysteem. Aan het einde van je werkdag bekijk je de IT voorraad; moet er nieuwe hardware / software besteld worden? Je constateert dat er nog wat toetsenborden besteld moeten worden en werkt de bestelling nog snel de deur uit.


Je ziet dus dat je veel contact met collega’s hebt, snel moet kunnen schakelen en vindt het een uitdaging om hun problemen geduldig op te lossen. Om problemen te voorkomen kijk je ook breder dan alleen een incident. Je achterhaalt wat er is veranderd en zoekt voor mogelijke oplossingen.Over jouw team

De helpdesk van Quooker is internationaal en als helpdeskmedewerker ondersteun je verschillende kantoren in de wereld. We zetten de komende jaren in op een verdere digitalisering en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Een schets van het IT team: een gedreven team met 1 helpdeskmedewerker, 1 werkplekbeheerder, 3 systeembeheerders, 2 software ontwikkelaars, 1 applicatiebeheerder en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT team verder te laten groeien.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • Je hebt ervaring als skilled 1ste-lijns medewerker.
  • Je hebt kennis van Office 365, (Azure) AD, Intune.
  • Je bent goed aangelegd met de nieuwste hardware en technologieën.
  • Het is een plus als je ITIL gecertificeerd bent.
  • Je bent communicatief, dienstverlenend en sociaal.
  • Je vindt het prettig in een team te werken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. (Duits is een Pre)


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.