Interieurverzorger (12,5 uur)

Wat ga je doen?

Je houdt van een omgeving die ‘spik en span’ is en je bent vastberaden om ons kantoorpand van binnen te laten blinken.Om 17.30 uur start jouw werkdag en als je aankomt zie je dat er wat blaadjes van de boom naar binnen zijn gewaaid. Terwijl je naar de schoonmaakkast loopt maak je voor jezelf een aantekening dat je de entree straks extra goed stofzuigt, zodat deze er weer spik en span is voor de volgende dag.


Daarna ga je aan de slag met de kantoren. Je neemt alle bureaus af en stofzuigt de vloeren. Ook het schoonmaken van de toiletten is een klus die dagelijks terugkomt. Voor vandaag staat ook het ramen zemen van een van de vergaderruimtes op jouw lijst. Voor dat je naar huis gaat stofzuig je de entree, zodat morgen iedereen weer in een schoon pand binnen komt.


Samen met het team zorgen jullie dat het pand aan het einde van de dag weer opgeruimd, schoon en fris is. Indien noodzakelijk kan het zijn dat je assisteert bij andere werkzaamheden binnen de facilitaire afdeling. Wij zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag beschikbaar is. De werktijden zijn van 17.30 uur tot 20.00 uur.

Wat mag je van ons verwachten?


 • Bovengemiddeld salaris;
 • Voordelige eigen pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding a € 0,19 per km (ook als je lopend of op de fiets komt);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
 • Een gezellige sfeer op de werkvloer;
 • Behulpzame en toegankelijke collega’s;
 • Teamuitjes, vrijdag middag borrels en leuke gezamenlijke activiteiten;
 • Vitaliteitsprogramma en een tegemoetkoming in je abonnementskosten voor de sportschool;
 • Dagelijks vers fruit en verse broodjes, salades en soepen in onze kantine.Hoe ziet jouw team er uit?

De facilitaire afdeling valt onder de leiding van de facilitair manager en bestaat uit 3 teams; interieurverzorging, facilitaire dienst en kantine. De medewerkers van de interieurverzorging (8 medewerkers) en kantine (3 medewerkers) worden aangestuurd door de coördinator interieurverzorging en kantine. De facilitaire dienst (2 personen) wordt aangestuurd door de teamleider facilities.


Werken bij Quooker


Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil jij, samen met meer dan 400 collega’s, meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt hygiëne hoog in het vaandel; 
 • Je bent sociaal en werkt efficiënt en zelfstandig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt schoonmaak ervaring en bij voorkeur in bedrijfspanden.


Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseurRecruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.