Engineer Embedded Electronics

Jouw functie

Je onderzoekt nieuwe technieken en past deze toe om de Quooker producten nog beter te maken, voor morgen en overmorgen. 


Het team Electronics Product Development is onderdeel van Research & Development. Het team richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronica in de Quooker producten. Denk hierbij aan hardware en software. Enerzijds verbeter je de huidige Quooker producten en anderzijds onderzoek je nieuwe technieken en oplossingen. Concreet betekent dit dat je zelfstandig robuuste schema’s maakt voor elektronische schakelingen voor consumentenproducten. Het is jouw doel om producten gebruikersvriendelijk te maken voor iedereen.

Nadat je een ontwerp hebt gemaakt ga je een testopstellingen en prototypes bouwen. Voor jou is het pas af, als je de test naar tevredenheid kunt uitvoeren. In deze rol ben je continu grensverleggend bezig en werk je geduldig aan de beste oplossingen voor een nieuw Quooker product. Je werkt in een dynamische en innovatieve omgeving met collega’s van verschillende disciplines. Je zorgt dat Quooker marktleider blijft in de landen waar we dit al zijn en nieuwe markten kan gaan veroveren.

Naast deze zelfstandige rol neem je deel aan multidisciplinaire productontwikkelingstrajecten. Het doel is om samen met collega’s na te denken over oplossingen, elk vanuit eigen kennis, ervaring en perspectief. Kortom, samen de dialoog voeren om elkaar verder te helpen.


Over jouw team

De afdeling Electronics product development bestaat momenteel uit drie Engineers Embedded Electronics, een Test Engineer, twee studenten, twee stagiaires en een manager.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • HBO Electrotechniek met bij voorkeur minor embedded systems.
  • Je kunt goed overweg met E-CAD oplossingen zoals Altium
  • Je programmeert in C, of nog mooier C++
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je spreekt Nederlands

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.