Embedded engineer electronics

Wat ga je doen?

Je onderzoekt nieuwe technieken en past deze toe om de Quooker producten nog beter te maken, voor morgen en overmorgen.

 

Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de Verenigde Arabische Emiraten, Hong Kong en Israel. In de rol van engineer embedded electronics is het jouw doel om electronics product development mee te laten groeien met onze organisatie. Het team is onderdeel van Research & Development. Het team richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronica in de Quooker producten. Denk hierbij aan hardware en software. Enerzijds verbeter je de huidige Quooker producten en anderzijds onderzoek je nieuwe technieken en oplossingen. Concreet betekent dit dat je zelfstandig robuuste schema’s maakt voor elektronische schakelingen voor consumentenproducten. Het is jouw doel om producten gebruikersvriendelijk te maken voor iedereen.


Nadat je een ontwerp hebt gemaakt ga je een testopstellingen en prototypes bouwen. Voor jou is het pas af, als je de test naar tevredenheid kunt uitvoeren. In deze rol ben je continu grensverleggend bezig en werk je geduldig aan de beste oplossingen voor een nieuw Quooker product. Je werkt in een dynamische en innovatieve omgeving met collega’s van verschillende disciplines. Je zorgt dat Quooker marktleider blijft in de landen waar we dit al zijn en nieuwe markten kan gaan veroveren.


Naast deze zelfstandige rol neem je deel aan multidisciplinaire productontwikkelingstrajecten. Het doel is om samen met collega’s na te denken over oplossingen, elk vanuit eigen kennis, ervaring en perspectief. Kortom, samen de dialoog voeren om elkaar verder te helpen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.

Hoe ziet jouw team er uit?

De afdeling electronics product development bestaat momenteel uit drie engineers embedded electronics, een test engineer, twee studenten, twee stagiaires en een manager.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • HBO/ WO Electrotechniek met voorkeur voor minor embedded systems
 • Je kunt goed overweg met E-CAD oplossingen zoals Altium
 • Je programmeert in C, of nog mooier C++
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je spreekt Nederlands en Engels

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:
Lisette Besseling

Recruiter


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.