Embedded engineer electronics

Wat ga je doen?

Je onderzoekt nieuwe technieken en past deze toe om de Quooker producten nog beter te maken, voor morgen en overmorgen.Het Electronics Product Development team is onderdeel van Research & Development en richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronica in de Quooker producten. Denk hierbij aan hardware en software. Het is jouw doel om producten gebruikersvriendelijk te maken voor iedereen. Enerzijds verbeter je de huidige Quooker producten en anderzijds onderzoek je nieuwe technieken en oplossingen. Concreet betekent dit dat je zelfstandig robuuste schema’s maakt voor elektronische schakelingen voor consumentenproducten.


Nadat je een ontwerp hebt gemaakt ga je een testopstellingen en prototypes bouwen. Voor jou is het pas af, als je de test naar tevredenheid kunt uitvoeren. In deze rol ben je continu grensverleggend bezig en werk je geduldig aan de beste oplossingen voor een nieuw Quooker product. Naast deze zelfstandige rol neem je deel aan multidisciplinaire productontwikkelingstrajecten. Het doel is om samen met collega’s na te denken over oplossingen, elk vanuit eigen kennis, ervaring en perspectief. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn.
 • Borrels, uitjes en feesten.
 • Investering in jouw ontwikkeling.
 • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

De afdeling electronics product development bestaat momenteel uit drie engineers embedded electronics, een test engineer, twee studenten, twee stagiaires en een manager.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO/ WO Electrotechniek met voorkeur voor minor embedded systems.
 • Je kunt goed overweg met E-CAD oplossingen zoals Altium.
 • Je programmeert in C, of nog mooier C++.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je spreekt Nederlands en Engels.

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:
Lisette Besseling

Recruiter


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.