Elektromonteur

Jouw functie

Jij bent op zoek naar een uitdagende baan in de techniek. Een bedrijf dat jou steunt in de ontwikkeling die jij graag wilt doormaken. 

 

 

Het team Engineering & Automation is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en programmeren van machines voor ons productieproces. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s van onze afdeling Tools & Machinery en Operational Excellence.

 

Dit is een afwisselende baan in een snelgroeiend en innovatief bedrijf. Jij durft buiten de gebaande paden te gaan, stelt graag kritische vragen om tot de beste oplossing te komen. Je hebt in deze rol veel vrijheid en kunt zelf richting geven aan jouw eigen werk. Het is een breed takenpakket met hierin veel ruimte om jezelf verder ontwikkelen. Wil je een opleiding volgen om je in een bepaald vakgebied verder te ontwikkelen, wij juichen dit alleen maar toe.

 

In deze zelfstandige rol ligt de focus op het ontwerpen en bouwen van de besturingen voor onze machines. Je voert preventieve onderhoudstaken uit en achterhaalt de oorzaak van het niet (correct) functioneren van machines. Je houdt hiertoe contact met verschillende betrokken afdelingen. Techniek is wat jou boeit. Graag word je uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen op elektrotechnisch, mechanisch en/of programmeertechnisch vlak. 

 

Over jouw team

Het team Engineering & Automation bestaat uit twee technisch medewerkers Engineering & Automation, een engineer Mechatronica, een specialist Mechatronica, twee studenten en een teamleider. Wij zetten ons de komende jaren in op een verdere groei van ons machinepark en kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken.

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult leren in de praktijk en je word gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit, sociale activiteiten en een personeelskorting om zelf ook de Quooker producten aan te schaffen.

Over jou

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting elektrotechniek of mechatronica. Het belangrijkste vinden wij dat je jezelf graag uitdaagt, dat je op zoek bent naar ontwikkeling zowel vakinhoudelijke als persoonlijk en dat je je prettig voelt in een bedrijf waar de lijnen kort zijn en waar veel ruimte is voor eigen initiatief.

 

Solliciteren?

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR-manager


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.