CRM Applicatiebeheerder

Wat ga je doen?


Jij zorgt voor stabiliteit en verdere ontwikkeling van de belangrijkste klantrelatiesystemen binnen Quooker.


Quooker verovert de wereld! We zijn inmiddels actief in 10 Europese landen, de VAE, Hong Kong en Israël. In de rol van CRM applicatiebeheerder is het jouw doel om IT mee te laten groeien met onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van een aantal klantrelatiesystemen, denk bijvoorbeeld aan Dynamics CRM, Clickdimensions, Magento met alle koppelingen binnen Quooker.


Je bent ook bekend met service applicaties, w.o. Salesforce Service Cloud en Field Service zodat je kan zorgen voor support & beheer en doorontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat dit pakket nog veel nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten biedt die we kunnen inzetten. Het is aan jou om deze mogelijkheden te onderzoeken, af te stemmen en te introduceren.


In de rol werk je nauw samen met (internationale) key-users van de applicaties en de business analysten om de ontwikkelbehoeftes te bepalen. Om vast te stellen hoe de applicaties het beste in te passen zijn in de IT structuur, schakel je direct met leveranciers en jouw IT collega’s. Daarnaast ondersteun je de helpdesk met het oplossen van gebruikersproblemen. Documentatie schrijven en het up to date houden is vanzelfsprekend.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.


Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van CRM applicatiebeheerder valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.


Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt zowel functioneel als technisch ruime ervaring met klantrelatiesytemen, denk aan: Dynamics CRM, Clickdimensions, Magento
 • Ook bekend met service applicaties, w.o. Salesforce Service Cloud en Field Service, top!
 • Je weet hoe je diverse gebruikersgroepen en stakeholders betrekt en overtuigd
 • Je neemt graag initiatief en hebt plezier in contact met de eindgebruikers
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij QuookerRecruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.