Coördinator pakketdistributie

Jouw functie

 

Jij voelt je er voor verantwoordelijk dat al onze producten onbeschadigd bij de klant aankomen.


Jouw functie

Binnen ons magazijn hebben we op dit moment 3 teams; Inkomende- en Uitgaande goederen en Productielogistiek. Door de groei van ons bedrijf en daarmee ons logistieke team ontstaat er een nieuwe functie als coördinator van onze inpaklijn, en daarmee een 4de team. 
Jouw werkdag start je om 8 of 9 uur, afhankelijk van de planning. Wij zorgen ervoor dat er verse koffie klaar staat om samen met je team de dag goed te kunnen beginnen. Er is namelijk veel werk en jij zorgt ervoor dat dit wordt verdeeld en voorziet iedereen van instructies. Daarna neem je jouw plaats in binnen het team en draait mee om de pakketten de deur uit te krijgen.
Je bent ook niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Tenslotte zie je zo wat er goed gaat maar ook zeker wat er nog beter kan. Je staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat alle werkzaamheden verlopen volgens de ingerichte logistieke processen en procedures.
Je durft medewerkers feedback te geven en je weet mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast heb je nauw contact met de afdeling Sales Support om ervoor te zorgen dat de dagelijkse targets worden behaald.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over jou

Over jou

  • MBO+ werk- en denkniveau bij voorkeur aantoonbaar met een relevante opleiding;
  • Ervaring met het aansturen van teams;
  • Kennis en ervaring met logistieke processen;
  • Ervaring met ERP systemen en het MS Office Pakket;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een zelfstandige aanpakker met analytische vaardigheden die ook onder druk goed weet te presteren;
  • Bereid tot overwerk indien nodig;

Solliciteren

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Debbie de Laat

HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.