Coordinator Maintenance

Wat ga je doen?

Jij bent vastberaden om onze productiemachines optimaal te laten functioneren.

 

 

 

Een nieuwe functie met veel variatie en uitdaging om de afhandeling van en het voorkomen van storingen binnen Quooker verder te professionaliseren. Ons machinepark groeit zo hard dat een systematische aanpak van onderhoud noodzakelijk is. Jij zorgt ervoor dat onze productieprocessen in de fabriek optimaal functioneren. Het is jouw rol om samen met het team storingen van ons machinepark op mechanisch, elektronisch en besturingstechnisch gebied te analyseren, te beoordelen, op te lossen en te rapporteren. 


Jij durft de uitdaging aan om binnen Quooker een onderhoudsmethode (Ultimo) te implementeren. Jij zorgt voor een de juiste inrichting van de gekozen methode en borgt dat collega’s ook conform de afspraken werken. Jij bent verantwoordelijk voor de planning en de daarbij horende uitvoering van preventief machineonderhoud. Concreet betekent dit dat je preventieve onderhoudsschema’s opzet en bijhoudt. Uiteraard hoort het beheer van het magazijn van benodigde materialen en het bestellen van onderdelen ook bij jouw takenpakket.

Verwacht en onverwacht kun je gebeld worden als er een acute storing is. Je vindt het leuk om snel te schakelen en hebt er lol in om lastige situaties op te lossen. Met jouw ervaring ben je een kundige sparringpartner. In de dagelijkse praktijk geef je leiding aan een team van gespecialiseerde storing- en onderhoudsmonteurs. 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een werkomgeving waar je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt.
 • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en je snel thuis voelt.
 • Borrels, uitjes en feesten: hard werken is één, maar plezier hebben met elkaar en successen vieren zijn minstens zo belangrijk.
 • Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat jij meegroeit met jouw en onze ambitie of zelfs voorop loopt. Belangrijk is wel dat je hier zelf het voortouw in neemt.
 • Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich fit en energiek voelt en dat er een goede balans is tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid, maar wij helpen je graag en organiseren om die reden allerlei activiteiten in ons Vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). Daarnaast dragen wij bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
 • Wij stimuleren het eten van gezonde voeding, daarom is er gratis vers fruit voor iedereen en worden in onze kantine dagelijkse verse broodjes, soep en salades geserveerd.

Hoe ziet jouw team er uit?

Het team is een nieuw team waarin een tweetal storings- en onderhoudsmonteurs werkzaam zullen zijn. Het team is onderdeel van de afdeling Productietechniek die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderhouden van de machines in de fabriek van Quooker. 

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers


Wat verwachten wij van jou?

 • HBO/MBO+ Mechatronica, Elektrotechniek, Fijnmechanische techniek of Werktuigbouwkunde
 • Aantal jaren werkervaring in een leidinggevende rol
 • Sterk in het analyseren en verhelpen van storingen
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent proactief, zelfstandig, analytisch, praktisch en nauwkeurig
 • Bereid om soms werkzaamheden te verrichten buiten normale kantooruren

 

Solliciteer!

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager

 


Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.