Coordinator Maintenance

Jouw functie

Jij bent vastberaden om onze productiemachines optimaal te laten functioneren.

 

 

 

Een nieuwe functie met veel variatie en uitdaging om de afhandeling van en het voorkomen van storingen binnen Quooker verder te professionaliseren. Ons machinepark groeit zo hard dat een systematische aanpak van onderhoud noodzakelijk is. Jij zorgt ervoor dat onze productieprocessen in de fabriek optimaal functioneren. Het is jouw rol om samen met het team storingen van ons machinepark op mechanisch, elektronisch en besturingstechnisch gebied te analyseren, te beoordelen, op te lossen en te rapporteren.

Jij durft de uitdaging aan om binnen Quooker een onderhoudsmethode te implementeren. Jij zorgt voor een de juiste inrichting van de gekozen methode en borgt dat collega’s ook conform de afspraken werken. Jij bent verantwoordelijk voor de planning en de daarbij horende uitvoering van preventief machineonderhoud. Concreet betekent dit dat je preventieve onderhoudsschema’s opzet en bijhoudt. Uiteraard hoort het beheer van het magazijn van benodigde materialen en het bestellen van onderdelen ook bij jouw takenpakket.

Verwacht en onverwacht kun je gebeld worden als er een acute storing is. Je vindt het leuk om snel te schakelen en hebt er lol in om lastige situaties op te lossen. Met jouw ervaring ben je een kundige sparringpartner. In de dagelijkse praktijk geef je leiding aan een team van gespecialiseerde storing- en onderhoudsmonteurs.

 

Over jouw team

Het team is een nieuw team waarin een tweetal storings- en onderhoudsmonteurs werkzaam zullen zijn. Het team is onderdeel van de afdeling Productietechniek die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en onderhouden van de machines in de fabriek van Quooker.

 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met ruim 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

 

Over jou

  • MBO Mechatronica, Elektrotechniek, Fijnmechanische techniek of Werktuigbouwkunde
  • Aantal jaren werkervaring in een leidinggevende rol
  • Sterk in het analyseren en verhelpen van storingen
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent proactief, zelfstandig, analytisch, praktisch en nauwkeurig
  • Bereid om soms werkzaamheden te verrichten buiten normale kantooruren

 

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR manager

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.