Business Analyst

Jouw functie

Als business analyst ben je de spil tussen de IT-afdeling, de verschillende afdelingen binnen Quooker en externe partners. Je gaat aan de slag met procesinnovatie, data-analyse en de digitale transformatie van Quooker.
Je werkzaamheden zijn op te splitsen in onderstaande vier focusgebieden.


Proces analyse

Je werkt samen met interne stakeholders om de behoefte in kaart te brengen en vertaalt deze naar oplossingsrichtingen. Je analyseert de huidige situatie en modelleert de business processen. Op basis hiervan signaleer je knelpunten in de huidige bedrijfsprocessen en doe je vervolgens onderzoek naar mogelijke (IT) oplossingen. Voor deze oplossingsrichtingen stel je requirements op en toets je de haalbaarheid. Gedurende dit proces bewaak je het overzicht en de samenhang tussen bedrijfsprocessen en systemen.


Advies

Op basis van de bevindingen van je onderzoek stel je een business case op en geef je advies aan de interne stakeholders. Hierbij houd je rekening met zowel de technische als functionele behoeften binnen Quooker. In nauwe samenwerking met de IT-afdeling stel je een concreet projectplan op.


Implementatie

Als projectmanager vervul je een intermediaire rol tussen alle betrokken in- en externe partijen om het project tot een succes te brengen. Je hebt een belangrijke rol bij het testen en uitrollen van nieuwe functionaliteiten en systemen. Je bewaakt de voortgang van het project en communiceert de belangrijkste ontwikkelingen naar alle stakeholders.


Data analyse

Naar mate er meer systemen geïmplementeerd en geoptimaliseerd worden, is er ook enorm veel waardevolle data binnen de organisatie. Het analyseren en inzichtelijk maken van deze data, met als doel de productkwaliteit te verbeteren en bedrijfsprocessen efficiënter in te richten is een belangrijk onderdeel voor jou als business analist, zodat het management en leidinggevenden betere besluiten kunnen nemen op basis van betrouwbare data.


Kortom, je realiseert de digitale transformatie van Quooker!


Over jouw team

Het BIM-team bestaat nu uit drie jonge, gedreven en ambitieuze business analysten, aangestuurd door de COO. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de digitale transformatie van Quooker. Het team werkt nauw samen met de IT-afdeling, interne stakeholders en externe partners.


Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.


We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met meer dan 350 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

    • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van Business Information Management
    • Je hebt tot 3 jaar relevante werkervaring
    • Je werkt zelfstandig, trekt verantwoordelijkheid naar je toe en durft beslissingen te nemen
    • Je hebt sterke analytische en communicatieve vaardigheden
    • Ervaring met projectmanagement is een pré


Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Daniëlle Laurijsse

HR adviseur


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.