Business Analyst

Jouw functie

In deze rol ben je vastberaden om een digitale transformatie te realiseren binnen Quooker.


Als Business Analist ben je de spil tussen Quooker teams, IT collega’s en externe (IT) partners. Je gaat aan de slag met procesinnovatie, data-analyse en digitale transformaties. Je draagt indirect bij aan de juiste strategische richting,  een optimale klant-ervaring en werkgeluk voor Quooker medewerkers. In deze rol zorgen jouw onderzoeken en adviezen voor zorgvuldige implementaties.


Onderzoek

Je werkt samen met collega’s van diverse Quooker teams om de behoefte in kaart te brengen en vertaalt deze naar oplossingsrichtingen. Je analyseert de huidige situatie en modelleert de business processen. Op basis hiervan signaleer je knelpunten in de huidige bedrijfsprocessen en doe je vervolgens onderzoek naar mogelijke (IT) oplossingen. Voor deze oplossingsrichtingen stel je requirements op en toets je de haalbaarheid. Gedurende dit proces bewaak je het overzicht en de samenhang tussen bedrijfsprocessen en systemen. In het proces ben je onmiskenbaar de regisseur en de verbinder. 


Advies

Op basis van de bevindingen van je onderzoek stel je een business case op en geef je advies aan je collega’s. Hierbij houd je rekening met zowel de technische als functionele behoeften binnen Quooker. In nauwe samenwerking met de IT-afdeling stel je een concreet projectplan op. Een project kan variëren van 3 maanden tot 2 jaar. Het digitaliseren van de facturatie bij team Finance was bijvoorbeeld een klein en kortdurend project. Overigens zegt dit niets over de impact.


Implementatie

Als projectmanager vervul je een intermediaire rol tussen alle betrokken in- en externe partijen om het project tot een succes te brengen. Je hebt een belangrijke rol bij het testen en uitrollen van nieuwe functionaliteiten en systemen. Je bewaakt de voortgang van het project en communiceert de belangrijkste ontwikkelingen naar alle stakeholders. 

Over jouw team


Het BIM-team bestaat nu uit twee jonge, gedreven business analisten. Zij werken nauw samen met IT, Marketing & Communicatie, Supply Chain, R&D en internationale sales kantoren. 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij zijn een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van Business en IT Management
  • Je hebt tot 3 jaar relevante werkervaring
  • Je werkt zelfstandig, trekt verantwoordelijkheid naar je toe en durft beslissingen te nemen
  • Je hebt sterke analytische en communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met projectmanagement is een pré

Solliciteren?

Je CV en motivatie kun je richten aan:

Quooker B.V.

Lisette Besseling


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.