Automation engineer

Jouw functie

Je haalt energie en voldoening uit jouw verantwoordelijkheid om onze productiemachines zo optimaal mogelijk te laten draaien.

 

 

Het team Engineering & Automation is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bouwen en programmeren van machines voor ons productieproces. Er wordt nauw samengewerkt met collega’s van onze afdeling Tools & Machinery en Operational Excellence.

 

Dagelijks ben jij bezig om ons productieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Belangrijke werkzaamheden zijn hierbij het verhelpen van storingen en het verbeteren van de bestaande machines. Met jouw kennis en ervaring, met name op besturingstechnisch vlak, zorg jij er samen met je collega’s voor dat ons productieproces continu gewaarborgd is.

 

Naast deze zelfstandige rol denk en bouw jij mee aan de ontwikkeling van toekomstige machines. Hierbij neem je o.a. de bedrading van de besturingskasten en machines voor jouw rekening. Daarnaast word je uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen op mechanisch en/of programmeertechnisch vlak. 

Over jouw team

Het team Engineering & Automation bestaat uit twee technisch medewerkers Engineering & Automation, een engineer Mechatronica, een specialist Mechatronica, twee studenten en een teamleider. Wij zetten ons de komende jaren in op een verdere groei van ons machinepark en kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken.

 

Over Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.

 

Wij bieden een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult leren in de praktijk en je word gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

 

We maken niet alleen een duurzaam product, we werken met 250 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit, sociale activiteiten en een personeelskorting om zelf ook de Quooker producten aan te schaffen.

Over jou

  • MBO Mechatronica, Elektrotechniek of andere technische opleiding
  • Bekend met elektrische en pneumatische schema’s
  • Sterk in het analyseren en verhelpen van storingen
  • Flexibel, zelfstandig, proactief en communicatief vaardig
  • Je spreekt Nederlands
  • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en zoekt een uitdagende baan met volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Solliciteren?

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Isabel Salomons

HR-manager

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.