Applicatiebeheerder logistieke systemen - Warpspeed

Wat ga je doen?

Jij bent vastberaden om de stabiliteit en verdere ontwikkeling van de belangrijkste logistieke applicaties binnen Quooker op je te nemen.


Als applicatiebeheerder logistieke systemen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van een aantal logistieke applicaties binnen Quooker. Jouw focus ligt op het WMS-pakket Warpspeed en de applicaties die hieraan zijn gekoppeld, zoals ons ontwikkelde verzendsysteem. Warpspeed is een cruciaal onderdeel voor de processen omtrent inkomende en uitgaande goederen en het voorraadbeheer van Quooker.


Je werkt nauw samen met (internationale) key-users van de applicatie en team Logistiek en Supply Chain om de ontwikkelbehoefte te bepalen. Op deze manier kun je vaststellen hoe de applicaties in te passen zijn in de IT-structuur. Je schakelt direct met leveranciers en met jouw IT-collega’s. Daarnaast ondersteun je de helpdesk met het oplossen van gebruikersproblemen rondom Warpspeed.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Vrijheid, zelfstandigheid en focus op eigen verantwoordelijkheid. Ondernemerschap is leading.
  • Open cultuur waar jij jezelf kan zijn en thuis voelt.
  • Borrels, uitjes en feesten.
  • Investering in jouw ontwikkeling.
  • Fitte en energieke omgeving. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van een vitaliteitsprogramma (van boksen tot bootcamps en van voedingsworkshops tot mindfulness). En wij dragen bij aan de kosten van jouw sportabonnement.
  • Elke dag gratis vers fruit en gezonde bites in ons bedrijfsrestaurant.

Hoe ziet jouw team er uit?

Quooker zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en we kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van applicatiebeheerder logistieke systemen valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.

Werken bij Quooker

Quooker is de wereld aan het veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Wil je meebouwen aan het internationale succes van een typisch Nederlands familiebedrijf? Kom dan werken bij Quooker.


Duurzaamheid is belangrijk voor Quooker; we maken een duurzaam product, we recyclen oude producten, verwerken onze afvalstroom op een duurzame manier en werken wij met 400 collega’s in een gebouw wat bedekt is met 900 zonnepanelen die volledig in de energiebehoefte van het pand voorzien.


Ieder van onze medewerkers draagt op unieke wijze bij aan het succes van Quooker. Ze doen compleet verschillende dingen, maar vormen samen een geheel. Benieuwd naar het takenpakket, drijfveren en ambities van Quooker medewerkers? Lees hier hun verhalen: https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers

Wat verwachten wij van jou?

  • Jouw ervaring met Warpspeed is een must, zowel functioneel als technisch.
  • Je doorziet snel logistieke processen en zet dit om naar IT oplossingen.
  • Je neemt graag initiatief en hebt plezier in contact met de eindgebruikers.

Solliciteer!

Jouw CV en motivatie kun je richten aan:

Lisette Besseling

Recruiter bij Quooker

Recruiters en headhunters; Bij Quooker doen we alles zelf. We bedenken en ontwerpen zelf onze Quooker producten. We maken onze Quooker producten zelf in eigen fabriek. We zoeken zelf onze talenten. We stellen de interesse op prijs, maar zoeken al onze kandidaten ook zelf.